[ Ad Space: Top Pre-Exam ]
IDIOMS AND PHRASES SET 28 IDIOMS AND PHRASES SET 28
10
Questions
Questions
5
Minutes
Minutes
+1
Right
Right
-0.25
Wrong
Wrong
Color Codes & Actions Guide
Answered
Not Answered
Marked for Review
Not Visited
π€ β β€οΈ Save: Bookmark question for later.
π© Report: Report mistake in question.
[ Ad Space: Bottom Pre-Exam ]
[ Ad Space: Live Quiz Top Banner ]
Idioms and Phrases Set 28
Idioms and Phrases Set 28
--:--
Ans: 0/10
Q1.
A forlorn hope:
A forlorn hope:
π€
π©
Correct Answer: A
Q2.
Printer's devil:
Printer's devil:
π€
π©
Correct Answer: A
Q3.
To call on the carpet:
To call on the carpet:
π€
π©
Correct Answer: B
Q4.
To bring the house down:
To bring the house down:
π€
π©
Correct Answer: A
Q5.
To have an edge on:
To have an edge on:
π€
π©
Correct Answer: C
Q6.
In sackcloth and ashes:
In sackcloth and ashes:
π€
π©
Correct Answer: B
Q7.
To put two and two together:
To put two and two together:
π€
π©
Correct Answer: C
Q8.
To weather the storm:
To weather the storm:
π€
π©
Correct Answer: B
Q9.
Lump in the throat:
Lump in the throat:
π€
π©
Correct Answer: B
Q10.
To fight shy of:
To fight shy of:
π€
π©
Correct Answer: A
[ Ad Space: Below Action Buttons ]
Sections:
All
English
Question Palette
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
π View All
Answered
Not Ans
Review
[ Ad Space: Below Palette ]
[ Ad Space: Quiz Right 1 ]
[ Ad Space: Quiz Right Sticky ]
[ Ad Space: Live Quiz Bottom Banner ]
Unlock Live Exam π
Please log in to attempt the exam, start the live timer, and save your result.
Sign in with GoogleReport Mistake π©
π€
Save to My Notes
Is important question ko future revision ke liye apne 'My Notes' mein save karne hetu please login karein.
Sign in with Google[ Ad Space: Result Top Banner ]
π Performance Report
Total Score
0/10
Time Taken
00:00
[ Ad Space: Horizontal Leaderboard ]
Detailed Solution Review
[ Ad Space: Result Right 1 ]
[ Ad Space: Result Right Sticky ]
[ Ad Space: Live Quiz Bottom Banner ]