[ Ad Space: Top Pre-Exam ]
IDIOMS AND PHRASES SET 3 IDIOMS AND PHRASES SET 3
10
Questions
Questions
5
Minutes
Minutes
+1
Right
Right
-0.25
Wrong
Wrong
Color Codes & Actions Guide
Answered
Not Answered
Marked for Review
Not Visited
π€ β β€οΈ Save: Bookmark question for later.
π© Report: Report mistake in question.
[ Ad Space: Bottom Pre-Exam ]
[ Ad Space: Live Quiz Top Banner ]
Idioms and Phrases Set 3
Idioms and Phrases Set 3
--:--
Ans: 0/10
Q1.
We know that he is the one responsible for the discord but as he is well-connected all we can do is send him to Coventry:
We know that he is the one responsible for the discord but as he is well-connected all we can do is send him to Coventry:
π€
π©
Correct Answer: C
Q2.
The noble man gave up the ghost:
The noble man gave up the ghost:
π€
π©
Correct Answer: D
Q3.
A Prime Minister cannot ride roughshod over his ministerial colleagues for long:
A Prime Minister cannot ride roughshod over his ministerial colleagues for long:
π€
π©
Correct Answer: C
Q4.
He was down in the mouth as he was defeated in the elections:
He was down in the mouth as he was defeated in the elections:
π€
π©
Correct Answer: B
Q5.
They say, join the Army to drink life to the lees:
They say, join the Army to drink life to the lees:
π€
π©
Correct Answer: C
Q6.
The car in the backyard is proving to be a white elephant:
The car in the backyard is proving to be a white elephant:
π€
π©
Correct Answer: B
Q7.
He takes leave once in a blue moon:
He takes leave once in a blue moon:
π€
π©
Correct Answer: C
Q8.
The meeting has been put off indefinitely:
The meeting has been put off indefinitely:
π€
π©
Correct Answer: B
Q9.
The rules of the deal are set forth in the brochure:
The rules of the deal are set forth in the brochure:
π€
π©
Correct Answer: A
Q10.
She bought her new house for a song:
She bought her new house for a song:
π€
π©
Correct Answer: A
[ Ad Space: Below Action Buttons ]
Sections:
All
English
Question Palette
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
π View All
Answered
Not Ans
Review
[ Ad Space: Below Palette ]
[ Ad Space: Quiz Right 1 ]
[ Ad Space: Quiz Right Sticky ]
[ Ad Space: Live Quiz Bottom Banner ]
Unlock Live Exam π
Please log in to attempt the exam, start the live timer, and save your result.
Sign in with GoogleReport Mistake π©
π€
Save to My Notes
Is important question ko future revision ke liye apne 'My Notes' mein save karne hetu please login karein.
Sign in with Google[ Ad Space: Result Top Banner ]
π Performance Report
Total Score
0/10
Time Taken
00:00
[ Ad Space: Horizontal Leaderboard ]
Detailed Solution Review
[ Ad Space: Result Right 1 ]
[ Ad Space: Result Right Sticky ]
[ Ad Space: Live Quiz Bottom Banner ]