[ Ad Space: Top Pre-Exam ]
IDIOMS AND PHRASES SET 30 IDIOMS AND PHRASES SET 30
10
Questions
Questions
5
Minutes
Minutes
+1
Right
Right
-0.25
Wrong
Wrong
Color Codes & Actions Guide
Answered
Not Answered
Marked for Review
Not Visited
π€ β β€οΈ Save: Bookmark question for later.
π© Report: Report mistake in question.
[ Ad Space: Bottom Pre-Exam ]
[ Ad Space: Live Quiz Top Banner ]
Idioms and Phrases Set 30
Idioms and Phrases Set 30
--:--
Ans: 0/10
Q1.
Wool gathering:
Wool gathering:
π€
π©
Correct Answer: C
Q2.
Between Scylla and Charybdis:
Between Scylla and Charybdis:
π€
π©
Correct Answer: D
Q3.
Achilles' heel:
Achilles' heel:
π€
π©
Correct Answer: D
Q4.
To know which side the bread is buttered on:
To know which side the bread is buttered on:
π€
π©
Correct Answer: A
Q5.
To eke out:
To eke out:
π€
π©
Correct Answer: B
Q6.
To be in the doldrums:
To be in the doldrums:
π€
π©
Correct Answer: A
Q7.
Wild cat strike:
Wild cat strike:
π€
π©
Correct Answer: B
Q8.
Blind alley:
Blind alley:
π€
π©
Correct Answer: C
Q9.
Tied to the apron strings of:
Tied to the apron strings of:
π€
π©
Correct Answer: B
Q10.
Our school is within a stone's throw from the railway station:
Our school is within a stone's throw from the railway station:
π€
π©
Correct Answer: C
[ Ad Space: Below Action Buttons ]
Sections:
All
English
Question Palette
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
π View All
Answered
Not Ans
Review
[ Ad Space: Below Palette ]
[ Ad Space: Quiz Right 1 ]
[ Ad Space: Quiz Right Sticky ]
[ Ad Space: Live Quiz Bottom Banner ]
Unlock Live Exam π
Please log in to attempt the exam, start the live timer, and save your result.
Sign in with GoogleReport Mistake π©
π€
Save to My Notes
Is important question ko future revision ke liye apne 'My Notes' mein save karne hetu please login karein.
Sign in with Google[ Ad Space: Result Top Banner ]
π Performance Report
Total Score
0/10
Time Taken
00:00
[ Ad Space: Horizontal Leaderboard ]
Detailed Solution Review
[ Ad Space: Result Right 1 ]
[ Ad Space: Result Right Sticky ]
[ Ad Space: Live Quiz Bottom Banner ]