[ Ad Space: Top Pre-Exam ]
IDIOMS AND PHRASES SET 4 IDIOMS AND PHRASES SET 4
10
Questions
Questions
5
Minutes
Minutes
+1
Right
Right
-0.25
Wrong
Wrong
Color Codes & Actions Guide
Answered
Not Answered
Marked for Review
Not Visited
π€ β β€οΈ Save: Bookmark question for later.
π© Report: Report mistake in question.
[ Ad Space: Bottom Pre-Exam ]
[ Ad Space: Live Quiz Top Banner ]
Idioms and Phrases Set 4
Idioms and Phrases Set 4
--:--
Ans: 0/10
Q1.
Raju had given up doing exercise after surgery:
Raju had given up doing exercise after surgery:
π€
π©
Correct Answer: D
Q2.
The chairman tried to get his point across, but the members just wouldn't listen:
The chairman tried to get his point across, but the members just wouldn't listen:
π€
π©
Correct Answer: C
Q3.
Ashok had all fair-weather friends:
Ashok had all fair-weather friends:
π€
π©
Correct Answer: C
Q4.
Since the company has lost a good deal of time and money, you will have to make good the loss:
Since the company has lost a good deal of time and money, you will have to make good the loss:
π€
π©
Correct Answer: C
Q5.
A damp squib:
A damp squib:
π€
π©
Correct Answer: B
Q6.
In cold blood:
In cold blood:
π€
π©
Correct Answer: A
Q7.
To take someone for a ride:
To take someone for a ride:
π€
π©
Correct Answer: B
Q8.
To move heaven and earth:
To move heaven and earth:
π€
π©
Correct Answer: B
Q9.
To smell a rat:
To smell a rat:
π€
π©
Correct Answer: D
Q10.
The possession of Jerusalem is a bone of contention between Israel and Palestine:
The possession of Jerusalem is a bone of contention between Israel and Palestine:
π€
π©
Correct Answer: C
[ Ad Space: Below Action Buttons ]
Sections:
All
English
Question Palette
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
π View All
Answered
Not Ans
Review
[ Ad Space: Below Palette ]
[ Ad Space: Quiz Right 1 ]
[ Ad Space: Quiz Right Sticky ]
[ Ad Space: Live Quiz Bottom Banner ]
Unlock Live Exam π
Please log in to attempt the exam, start the live timer, and save your result.
Sign in with GoogleReport Mistake π©
π€
Save to My Notes
Is important question ko future revision ke liye apne 'My Notes' mein save karne hetu please login karein.
Sign in with Google[ Ad Space: Result Top Banner ]
π Performance Report
Total Score
0/10
Time Taken
00:00
[ Ad Space: Horizontal Leaderboard ]
Detailed Solution Review
[ Ad Space: Result Right 1 ]
[ Ad Space: Result Right Sticky ]
[ Ad Space: Live Quiz Bottom Banner ]