[ Ad Space: Top Pre-Exam ]
IDIOMS AND PHRASES SET 5 IDIOMS AND PHRASES SET 5
10
Questions
Questions
5
Minutes
Minutes
+1
Right
Right
-0.25
Wrong
Wrong
Color Codes & Actions Guide
Answered
Not Answered
Marked for Review
Not Visited
π€ β β€οΈ Save: Bookmark question for later.
π© Report: Report mistake in question.
[ Ad Space: Bottom Pre-Exam ]
[ Ad Space: Live Quiz Top Banner ]
Idioms and Phrases Set 5
Idioms and Phrases Set 5
--:--
Ans: 0/10
Q1.
My friend turned a deaf ear to my tale of loss and refused to help me:
My friend turned a deaf ear to my tale of loss and refused to help me:
π€
π©
Correct Answer: A
Q2.
Helena was over head and ears in love with Demetrius:
Helena was over head and ears in love with Demetrius:
π€
π©
Correct Answer: B
Q3.
Gopi works by fits and starts:
Gopi works by fits and starts:
π€
π©
Correct Answer: B
Q4.
Naresh Goyal had to stand on his feet very early in his life:
Naresh Goyal had to stand on his feet very early in his life:
π€
π©
Correct Answer: B
Q5.
It is high time he came out of his shell:
It is high time he came out of his shell:
π€
π©
Correct Answer: B
Q6.
Every political party is at present playing to the gallery:
Every political party is at present playing to the gallery:
π€
π©
Correct Answer: D
Q7.
His blood ran cold when he heard his uncle was murdered:
His blood ran cold when he heard his uncle was murdered:
π€
π©
Correct Answer: A
Q8.
This is so simple that even a man in the street can understand it:
This is so simple that even a man in the street can understand it:
π€
π©
Correct Answer: A
Q9.
When he went to claim insurance for his car, the agent said he hadn't a leg to stand on:
When he went to claim insurance for his car, the agent said he hadn't a leg to stand on:
π€
π©
Correct Answer: C
Q10.
To cast aspersions:
To cast aspersions:
π€
π©
Correct Answer: C
[ Ad Space: Below Action Buttons ]
Sections:
All
English
Question Palette
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
π View All
Answered
Not Ans
Review
[ Ad Space: Below Palette ]
[ Ad Space: Quiz Right 1 ]
[ Ad Space: Quiz Right Sticky ]
[ Ad Space: Live Quiz Bottom Banner ]
Unlock Live Exam π
Please log in to attempt the exam, start the live timer, and save your result.
Sign in with GoogleReport Mistake π©
π€
Save to My Notes
Is important question ko future revision ke liye apne 'My Notes' mein save karne hetu please login karein.
Sign in with Google[ Ad Space: Result Top Banner ]
π Performance Report
Total Score
0/10
Time Taken
00:00
[ Ad Space: Horizontal Leaderboard ]
Detailed Solution Review
[ Ad Space: Result Right 1 ]
[ Ad Space: Result Right Sticky ]
[ Ad Space: Live Quiz Bottom Banner ]